Leopar Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı nişasta
- Vanilya
- !!!!kabartma tozu yok!!!!
- 4 su bardağı un
- Kakao
Leopar Kurabiye Tanımı Yapılışı
- Kakao hariç tüm malzemeyi karıştırarak ele yapışmayan beyaz bir kurabiye hamuru elde edin .
- Daha sonra hamuru ikiye bölün bir parçasını alıp uzun uzun ve ince olacak şekilde beş tane uzun şeritler elde edin.
- Bu şeritleri kakaoya bulayın.
- Daha sonra diğer yarısını alarak merdane ile açın ve kakaoya buladığınız parçaları hamurun üzerine koyarak rulo şeklinde sarın .
- Daha sonra hazırladığımız ruloyuda kakaoya bulayın.
- Bıçak yardımıyla bir parmak genişliğinde kesin tepsiye dizin.
- 180 derecede pişirin????.