Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Levrek Fırın (Balığın En Kolay Hali)

Levrek Fırın (Balığın En Kolay Hali)
0
33

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
levrek-firin-baligin-en-kolay-hali.jpg

Levrek Fırın (Balığın En Kolay Hali) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet levrek
  • 2 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • Tatlı toz biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Zeytinyağ

Levrek Fırın (Balığın En Kolay Hali) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Levrekler yıkanır süzülür.
  2. 3-4 yemek kaşığı zeytinyağına ve tuza bulanır. Vaktiniz varsa buzdolabında 2-3 saat bekletebilirsiniz.
  3. Patates, havuç, soğanlar ince olucak şekilde küp veya farklı şekilde doğranır. (ince olursa balıklarla birlikte pişme süresi aynı olur.)
  4. Patatesler bir kapta 4-5 yemek kaşığı kadar zeytinyağ ile yağlanır.
  5. Tuz, karabiber, toz biber ve istediğiniz baharatlar eklenir güzelce karıştırılır.
  6. Yağlı kağıt konulan fırın tepsisine dökülür. Üzerine balıklar dizilir.
  7. 200 derece de 35-40 dakika pişirilir. Sunumu yapılır.
Afiyet olsun … ???? ????.

Levrek Fırın (Balığın En Kolay Hali) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt