Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Levrek

Levrek
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
levrek-7.jpg

Levrek Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet orta uzunluk levrek
  • 1 adet limon
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı çay kekik
  • 5 diş sarımsak
  • 1 modül tereyağı

Levrek Tanımı Yapılışı

  1. Balıklar temizlenir. Üzerlerine 3 adet çizik atılarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır.
  2. Sarımsaklar ezilir. Bir kapta zeytinyağı, sarımsak, tuz, limon suyu karıştırılır.
  3. Balıkların her yerine bilhassa kestiğimiz yerlerine ve içine bu sos güzelce sürülür.
  4. Dilerseniz balıkların içine ve üzerine bir modül tereyağı koyabilirsiniz.
  5. 200 derece de yaklaşık 40 dakika pişirilir. Afiyet olsun.
Not: Balıklar sosta dinlenirse daha hoş olur.

Not : Balık tepsisinin içine patates, soğan, mantar üzere gereçler de ekleyebilirsiniz.

Not: Balıkları fırında tutma sürenizi kendiniz ayarlayınız.
 
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt