Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lezzetli Kavurma Tarifi

Lezzetli Kavurma Tarifi
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
lezzetli-kavurma-tarifi.jpg

Lezzetli Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet but eti (koyun) 300 gram iç yağı, tuz

Lezzetli Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel iç yağını doğrayalım.
  2. Tavaya alalım biraz tuz atalım yağları ortada karıştıralım(. Kavurmayı yumuşak ve lezzetli tadı veren iç yağı dır) düzgünce eriyince kıkırdaklarını delikli kepçe yardımı ile alalım yağı da kaseye alarak bir kenara koyalım.
  3. Etleri kuşbaşından daha ufak doğrayalım.
  4. Çelik tencereye alalım.
  5. Ocağa pişmeye bırakalım.
  6. Sulanıp suyunu çekene kadar kısık ateşte ortada karıştırarak ağzı kapalı pişirelim.
  7. Suyunu çekmeye yakın erittiğim iz yağdan 2kepçe kavurmanın içine ek edelim.
  8. Tuzunu atalım.
  9. Etler istediğimiz yumuşaklığı gelince kavurmanın altını kapatalım. Yiyenlerin çok beğendiği lezzetli kavurma miz servise hazırdır. Afiyet olsun .
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt