
Lime Cheesecake Tanımı İçin Gereçler
Cheesecake tabanı;
- 1 ,5 paket yulaflı bisküvi
- 2-3 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım su bardağı fındık
- 2 lime kabuğu rendesi ve suyu
- 2 paket 200gr labne peynir
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 adet iri yumurta
- Yarım paket krema
- 2 silme yemek kaşığı un
- Krem şanti
Lime Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yulaflı bisküvi tereyağı ve fındığı rondodan geçirip kalıbın tabanına koyun.
- Krem peynir, şeker, lime rendesi ve suyunu rondoda karıştırın sonra yumurtaları teker teker ekleyin.
- Kremayı dökün tekrar karıştırın en son unu ekleyin.
- 160 dereceli alt üst ayarlı fırında 45 dk pişirin (fırının altına cam bir kabın içerisine su koyun ki cheesecake de kırılmalar oluşmasın).
- Sonrasında fırını kapatalım.
- Fırın kapağını hafif bir halde aralayalım cheesecakeimizin birinci soğuğu geçince dolaba kaldırıp bir gün dinlendirmemiz âlâ olur.
- Sonraki gün krem şanti ve lime keserek süsleyebilirsiniz