Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limon Sağlığımız İçin Birçok Faydası Olduğunu Biliyor Musunuz?

0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Limon deyip geçmeyelim bakın sağlığımız için bir çok faydası bulunuyor

*Vücut sıvılarının pH değerini dengeli tutar
*C vitamini bakımından zengindir
*Karaciğeri temizler
*Bağırsakları temizler
*Böbrek ve safra taşlarının çözülmesine yardımcı olur
*Serbest radikallere karşı koruma sağlar
*Beyin sağlığını korur
*Anti bakteriyeldir
*Antioksidandır
*Yüksek tansiyona iyi gelir
*Kansere karşı koruyan bileşenler içerir
*Göz sağlığını korur
*Kalsiyum demir, fosfor ve diğer mineraller bakımından çok zengindir
*Bakteri birikimini önleyerek ağız sağlığını korur
*Gribe karşı vücudu güçlendirir
*Cilt üzerinde kullanıldığında enfeksiyonu önler
*Cilde parlaklık verir
*Kaşıntıya iyi gelir
*Kepeği azaltmak için kullanılabilir
*Sindirim sistemine yardımcı olur

Similar threads

Limonata Tarifi İçin Malzemeler *5 adet iri limon, *2 su bardağı şeker, *4 lt su Limonata Tarifi Yapılışı Bu sıcak yaz günlerinde buz gibi limonata nede güzel gider Dışarda satılan limonatayı beğenmeyenler bu tarif bizim için Peki bazılarımızın sevdiği bazılarımızın ise sade yiyemediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Mutlaka bu başlığımızdaki sorunun yanıtını verdiğini düşünüyorum elbetteki biliyoruz kim bilmez limonun faydaları dediğinizi duyar gibi oldum açıkçası Evet her ne değin birçoğumuz Limonun faydalarının birçoğğunu biliyor olsata bitmiş yinelemekte fayda olduğunu düşünüyorumÖzellikle C...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Mutlaka bu başlığımızdaki sorunun yanıtını verdiğini duşunuyorum elbetteki biliyoruz kim bilmez limonun faydaları dediğinizi duyar gibi oldum acıkcası imageslimonunfaydalarinibiliyormusunuz5adbaae8636b3gif imageslimonunfaydalarinibiliyormusunuz5adbaae9e39e8 Evet her ne kadar bircoğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Limon kadar küçük bir meyvenin bedenimize sağladığı faydaları biliyor musunuz ? Limon suyunu tüketmek, birçok insanın kilo vermesinin yanı sıra vücudu detokslar Çeşitli sağlık sorunları ile mücadele yardımcı olur Limonda kemik güçlendirici kalsiyum, kalp ve sinir destekli potasyum ve magnezyum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Doğada C vitamini bakımından hem en zengin hem en etkili olan besinlerin başında gelen limondur. Tüketimi çağlar öncesine dayanan limon, tüm vücudu yenilemede oldukça etkilidir. Suyu, eti ve kabuğu her yerinde fayda olan limona dair her şeyi haberin detayında bulabilirsiniz. Peki limon kabuğunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt