Limon Soteli Ispanak Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
- 1 limon kabuğu rendesi
- 1 kg ıspanak
- Tuz
- Pul biber
Limon Soteli Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- İnce dilimlediğimiz sarımsak ile limon kabuklarını zeytinyağı ile kavuralım.
- Üzerine bütün ıspanakları ekleyip yavaş yavaş karıştıralım. Bu kısımda ıspanaklar çok çabuk pişecektir.
- Pişmeye yakın dilediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.
- Benim tercihim tuz ve pul biberden yana oldu.
- Tabağa aldıktan sonra üzerine yoğurt koyarak afiyetle yiyebilirsiniz.
Limon Soteli Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı