Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonata (Tadı,kıvamı tam yerinde denenmiş tarif)

Limonata (Tadı,kıvamı tam yerinde denenmiş tarif)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Limonata (Tadı,kıvamı tam yerinde denenmiş tarif) Tarifi İçin Malzemeler

*10 adet limon
*2 adet portakal
*1 kg toz şeker
*5 litre su (25 su bardağı su)

Limonata (Tadı,kıvamı tam yerinde denenmiş tarif) Tarifi Yapılışı Limon ve portakallarımızı yıkadıktan sonra kabukları geniş bir kaba rendelenir ama beyaz kısmını almayın, acılaştırır içeceğimizi
Rendelenmiş kabuklar ilk olarak 1 kg şekerle elimiz ile iyice rengini alana kadar ovuşturulur
Daha sonra kalan limon ve portakalları halka şeklinde doğrayalım ve suyunu da iyice çıkarana kadar şekerli karışımın içinde ovalım
Bu halka şeklindeki limon ve portakalları 1 litre suyun içine atalım 5 10 dakika bu suyun içinde durduralım Kabukları suyun içinden çıkartalım, artık onlarla işimiz kalmadı ve bu suyu şekerli karışıma aktarıp geri kalan 4 litre suyu da ilave edelim
Şimdi karışımı ince bir süzgeçten iki kere süzdürelim ve harika limonatamız hazırdır
Afiyet olsun

Similar threads

Limonata Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *8 limon *3 bardak şeker *Su Limonata Yapımı Tarifi Yapılışı Limonları yıkayıp sarı kabuğunu rendeleyelim*Rendelediğimiz kabukları 3 bardak şekerle iyice ovuyoruz Şekerler kabukla aynı renk olana kadar Limonlarınızın beyaz kısmını soyup atalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Limonata (Sıfır Acı) Tarifi İçin Malzemeler *3 adet portakal *2 adet limon *11 su bardağı toz şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu *1 litre su Limonata (Sıfır Acı) Tarifi Yapılışı Merhabalar herkese size öyle bi limonata tarifi vereceğim ki bir gram acı tat alamayacaksınız yüzde yüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif) Tarifi İçin Malzemeler *1 portakal(büyük)küçükse 2 tane *2 limon *2, 5 litre su *1 tatlı kaşığı limon tuzu *1, 5 su bardağı şeker (Az gelirse 2 su bardağı koyunuz ben 1, 5 koydum) Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif) Tarifi Yapılışı Herkese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Bu tarifime iyi sahip çıkın Yıllardır ev yapımı limonata da istediğim lezzeti bulamamıştım Limon kabuğunu rendeleyip şekerle ovardım yine de tam koku ve aromayı elde edemezdim Bu tarif inanılmaz lezzetli Limonatanın rengi kokusu aroması yoğunluğu tam yerinde Üstelik çok da bereketli 1 limon 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ev Yapımı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *8 adet limon *2 adet portakal *2 kg şeker *1 çorba kaşığı limon tozu *Bir kaç tutam taze yada kuru nane *10 litre su Ev Yapımı Limonata Tarifi Yapılışı İşte herkesin tarifini isteyeceği, muhteşem bir limonata Diğer limonatalardan çok daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt