Limonata Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet orta boy portakal
- 1 adet orta uzunluk limon
- 1-5 su bardağı toz şeker
- 2-5 litre su
- Yarım çay kaşığı limon tozu
Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Limon ve portakalı yıkayıp yuvarlak halde görseldeki üzere keselim.
- Şeker, limon tozu ek ederek rondodan geçirelim .
- Derin bir kaba alarak suyu ek edelim düzgünce karıştırıp her seferinde 1 yahut 2 bardak alarak tülbentten geçirip sürahiye aktaralım.
- Huni yarıdımı ile şişelere alarak buzluk yahut buzdolabı hatta fazla geldiyse kilerde bile koruma edilebilir şimdiden Afiyet olsun????.
Bu ortada buzdolabı poşetine 1 portakal 1 limon yuvarlak kesilmiş olarak kışın buzlukta saklayıp yazın tüketilebilir her poşetten 3 yahut 3-5 litre limonata elde ediliyor bilhassa (mübarek ramazan) ayında çok tüketilen bir içecek ben asla marketten almam kışın yapar yazın tüketiriz siz de deneyin asla pişman olmayacaksınız bacılar.
Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı