elektronikci
FD Üye
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı İçin Materyaller
- 1 tane yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- Yarım çay bardağı yoğurt
- 1 tane limon rendesi ve suyu
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Yarım çay kaşığı karbonat
- Akışkan bir kıvam alana kadar un
Limonlu Hindistan Cevizli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şeker beyazlaşana kadar çırpılır, daha sonra bütün gereçler eklenir karıştırılır.
- Yağlanmış fırın tepsisine dökülür. Fansız ayarlı evvelce ısıtılmış fırında birinci 15 dakika 150 derecede 35 dakika 170 derecede pişiriyoruz.
- Çatalla pişmesini denetim ettikten sonra kapatın. Afiyet olsun.