
Limonlu Parfe Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket yulaflı bisküvi
- 2 paket dr. oetker kremşanti
- 2 su bardağı soğuk süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 tane yumurta
Limonlu Parfe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Bisküvileri rondoda güzelce kırdıralım. Kremşantiyi hazırlayalım ve dolaba koyalım.
- Farklı bir kapta yumurta ve şekeri uygunca çırpalım kremşantiyide karıştırıp uygunca karıştıralım.
- Kalıbın altına bisküvi yayalım ve kremşantiyi üstüne yayalım kalan bisküviyide üstüne yayalım.
- Buzluğa atalım ve dinlendirip servis edelim. Buzlukta tutalım servis edip yenden buzluğa kaldıralım. Afiyet olsun