Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi

Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
lokanta-usulu-acili-ezme-tarifi.jpg

Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler


️Sos için;
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 8-9 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1.5 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1/2 (yarım) limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Tuz
️Salata gereçleri
  • 2 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 3 adet orta uzunluk domates
  • 3 adet sarımsak
  • 5-6 kısım maydanoz

Lokanta Adabı Acılı Ezme Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

Bayrama etin yanına acılı ezme uygun masraf, lokantalardaki tadı aratmaz, ekmeğinizi banıp banıp yiyin:).
  1. Salata materyallerini ister elden, ister robottan geçirip hazırlayalım.
  2. Sos gereçlerini de farklı bir kabımızda karıştıralım.
  3. Tüm materyalleri bi ortaya getirelim, ve bu kadar sıra ekmek banıp yemeye geliyor:) ✔️afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt