Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet domates
- 1 adet kuru soğan
- 2 ila 3 diş sarımsak
- 10 – 12 kısım maydanoz
- 7-8 kol taze fesleğen
- 1 yemek kaşığı isot
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet yeşil biber
- 2-3 adet arnavut biber
- 1.5 tatlı kaşığı karışık salça
- Çokça nar ekşisi (Ben çok severim siz isterseniz az koyabilirsiniz.)
Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm materyalleri iki yada üç modüle bölüp robottan geçiriyoruz. Salça ve yağ nar ekşisi de dahil.
- Tuzunu sunarken bırakmalısınız şayet bekleyecekse sulanır zira. Çok kolay ???? Afiyet olsun ????????????????.