Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Acılı Ezme

Lokanta Usulü Acılı Ezme
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
lokanta-usulu-acili-ezme.jpg

Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 ila 3 diş sarımsak
  • 10 – 12 kısım maydanoz
  • 7-8 kol taze fesleğen
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet yeşil biber
  • 2-3 adet arnavut biber
  • 1.5 tatlı kaşığı karışık salça
  • Çokça nar ekşisi (Ben çok severim siz isterseniz az koyabilirsiniz.)

Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm materyalleri iki yada üç modüle bölüp robottan geçiriyoruz. Salça ve yağ nar ekşisi de dahil.
  2. Tuzunu sunarken bırakmalısınız şayet bekleyecekse sulanır zira. Çok kolay ???? Afiyet olsun ????????????????.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt