Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Acılı Ezme

Lokanta Usulü Acılı Ezme
0
52

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
lokanta-usulu-acili-ezme.jpg

Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 büyük soğan
  • 1 kapya biber
  • 3 sivri biber
  • 4 adet domates
  • 4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı nane
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğan, sarımsak, kapya biber ve sivri biberleri makineden geçirin, domatesleri ilave edin.
  2. Makineyi 2. kademede 30 saniye çalıştırın karışımı bir süzgece alın 15 dakika suyunun çıkmasını bekleyin.
  3. Karıştırma kabına 2 yemek kaşığı salçayı tuz, kırmızı biber ve naneyi ilave edin, yarım çay bardağı zeytinyağini da ilave edin, karıştırın ezmemiz hazır afiyet olsun.
  4. Küçük kavanozlara koyun, dolapta muhafaza edin (Benim eşim biber salçası, sumak ve nar ekşisi yemiyor koymadım arzu eden 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı sumak bir yemek kaşığı nar ekşisi ekleyebilir)
Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler 2 adet büyük domates2 adet kapya biber2 adet yeşil sivri biber (Acı)1 adet orta boy soğan2 diş sarımsak1 tutam maydanoz Sosu için; 1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ1 yemek kaşığı nar ekşisi1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Lokanta Usulü Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler ️Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası8-9 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı isot1 tatlı kaşığı nane1.5 tatlı kaşığı pulbiber1/2 (yarım) limon suyu1 tatlı kaşığı sumak2 yemek kaşığı nar ekşisiTuz ️Salata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Acılı Ezme Salata (Lokanta Usulü) Tanımı İçin Materyaller 3 adet domates2 adet yeşil biber2 adet kırmızı kapya biber1 adet soğan2 diş sarımsakYarım demet maydanoz1 yemek kaşığı domates salçası1  yemek kaşığı biber salçası2 yemek kaşığı nar ekşisiYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Lokanta Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler ️Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası8-9 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı isot1 tatlı kaşığı nane1.5 tatlı kaşığı pulbiber1/2 (yarım) limon suyu1 tatlı kaşığı sumak2 yemek kaşığı nar ekşisiTuz ️Salata gereçleri 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Lokanta Usulü Ezme Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kapya biber4 adet yeşil biber2 adet salatalık2 adet domates2 diş sarımsak Sosu için 6 yemek kaşığı nar ekşisi4 yemek kaşığı zeytinyağ2 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı isot1 tatlı kaşığı acı biber1 tatlı kaşığı sumak1.5 yemek kaşığı tuz Lokanta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt