Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulu Kuru Fasulye

Hoş geldin! Mega00 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Lokanta Usulu Kuru Fasulye
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
lokanta-usulu-kuru-fasulye.jpg

Lokanta Yordamı Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kuru fasulye
  • 1 adet soğan
  • 1 kaşık un
  • 2 kaşık salça
  • 1 kaşık toz biber
  • 2 adet domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytin yağı

Lokanta Yordamı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuru fasulyeyi geceden Isladım sabah suyunu süzüp, 1 taşım haşladım süzdüm (Maksat gaz yapmasın)
  2. Tencereye yağımızı koyalım 1 adet soğanı küpküp doğrayıp, kavuralım.
  3. Üzerine 2 kaşık salça kokusu çıkınca, 1 kaşıkta un koyup karıştıralım (Un koymamızın sebebi daha ağır bir kıvam elde etmek hemde kavrulmuş unun başka bir lezzeti var)
  4. 1 kaşık toz biber tuz birazda domates ek edelim (Ben konserve kullandım) suyunu ek edip (Kaynar su kullandım yoksa kaynamasını bekleyelim)
  5. Haşlanmış kuru fasulyeyide ek edip kaynayınca ocağın altını kısalım fasulye istediğiniz kıvama gelince yemeğiniz hazırdır. Afiyet olsun.
Lokanta Yolu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt