Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Kuru Fasulye

Lokanta Usulü Kuru Fasulye

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94
lokanta-usulu-kuru-fasulye.jpg

Lokanta Yolu Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 500 gram et
  • 1 adet küçük uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon

Lokanta Yordamı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle akşamdan kuru fasulyemizi derince bir kapta üstünü geçecek kadar su ekleyip bekletelim.
  2. Sabah tencereye alıp su ek edelim.
  3. Kaynayınca biraz tuz atalım(gazı ve kabukları soyulmaması için)
  4. Biraz daha haşlayıp süzelim.
  5. Etimizi de ocağa alıp biraz sulu kalacak halde pişirelim.
  6. Daha sonra küçük soğan soyup tencereye eti ve yağı ek edip yeterlice kavuralım.
  7. Salçayı ekleyip salça kokusu çıkana kadar kavuralım .
  8. Daha sonra et suyumuzu ve 5 bardak kadar su ve tuzunu azıcık(bi çimdik) kimyon atalım ve düdüklünün kapağını kapatalım.
  9. Dakikanızı tutalım yaklaşık 30-35 dk sonra açalım ,biraz kaynatıp kapatalım karabiber ekleyelim. Afiyet olsun.
Lokanta Metodu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt