Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
lokanta-usulu-mercimek-corbasi.jpg

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 çay bardağı mercimek
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • Et ya da tavuk suyu (1 su bardağı tavuk suyu+5 su bardağı su kullandım)
  • Tuz
Sosu için:
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bir tenceremize yıkanmış mercimek, doğranmış soğan, patates ve havucumuzu ekleyelim.
  2. Üzerine et suyu karışımımızı ve tuzu ek edip sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  3. Blenderdan geçirelim.
  4. Bir tavada tereyağını eritip unu ekleyerek kavuralım.
  5. Kavurduğumuz unu çorbamıza ek edip güzelce karıştırıp 1-2 dk sonra altını kapayalım.
Çorbamız servise hazır????????‍????.

Afiyet olsun ????.
 

Similar threads

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek1 adet soğan3 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet havuç1 adet patates6 su bardağı sıcak su1 küp et yada tavuk suyu yada bulyon Lokanta Yolu Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tenceremize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 yemek kaşığı kadar sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 adet soğan3 yemek kaşığı un1,5 su bardağı kırmızı mercimek2 litre sıcak su (Yarısını tavuk suyu kullandım yoksa bulyonda olur)TuzKarabiber Lokanta Yolu Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Lokanta Metodu Mercimek Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1,5 su bardağı kırmızı mercimek6,7 bardak suTuz1 yemek kaşığı unSıvı yağBaharat Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kırmızı mercimek ve suyumuzu düdüklü de 15 dk pişirelim. Sıvı yağ ve unu kokusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Lokanta Metodu Mercimek Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı mercimek6 bardak tavuk suyu (knor bulyonda kullanabilirsiniz)1 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağıYarım çay kaşığı zerdeçalKarabiberTuz Lokanta Tarzı Mercimek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı İçin Malzemeler 6 su bardağı tavuk suyu1 su bardağı kırmızı mercimek1 soğan1 havuçTuz Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tavuk suyumuzu tencereye alıyoruz. Üzerine soğan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt