Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
0
82

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
lokanta-usulu-mercimek-corbasi.jpg

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı un
  • Karabiber
  • Tuz

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak soğanları ince doğrayalım ve çorba tenceresine alalım .
  2. Üzerine 3 yemek kaşığı yağ koyup ocağın altını açalım.
  3. Soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
  4. Akabinde unu ve salçayı ekleyelim biraz karıştıralım ve havucu rendeleyip ekleyelim.
  5. Yaklaşık 8 su bardağı su koyalım.
  6. Mercimekleri de ekleyip kaynamaya bırakalım.
  7. Kaynamaya başladığında karabiber ve tuzunu ekleyip pişirmeye bırakalım.
  8. Servis için ince kırmızı toz biber ve tereyağını eritip üzerine dökebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lokanta Metodu Mercimek Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1,5 su bardağı kırmızı mercimek6,7 bardak suTuz1 yemek kaşığı unSıvı yağBaharat Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kırmızı mercimek ve suyumuzu düdüklü de 15 dk pişirelim. Sıvı yağ ve unu kokusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 yemek kaşığı kadar sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 adet soğan3 yemek kaşığı un1,5 su bardağı kırmızı mercimek2 litre sıcak su (Yarısını tavuk suyu kullandım yoksa bulyonda olur)TuzKarabiber Lokanta Yolu Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Lokanta Yolu Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek1 adet soğan1 yemek kaşığı dolusu un4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1.5 litre su Sosu için 1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Lokanta Yöntemi Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek1 adet soğan3 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet havuç1 adet patates6 su bardağı sıcak su1 küp et yada tavuk suyu yada bulyon Lokanta Yolu Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tenceremize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası (Püf Noktası Yapılışında) Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı kırmızı mercimek6 su bardağı sıcak su (mercimeği haşlamak için)1 adet kuru soğan1 adet orta uzunluk patates1 adet havuç1 diş sarımsak(isterseniz eklemeyebilirsiniz)Yarım çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt