Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Lokanta Adabı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı mercimek
  • 2 kaşık sadeyağ yahut tereyağ
  • 1 dolu yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yeterli ölçü soğuk su

Lokanta Yöntemi Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sadeyağ yahut tereyağ unla bir arada bir tencereye alınır ve kavrulur.
  2. Yıkanan mercimek tencereye eklenir.
  3. 1-2 dk kavrulan mercimeğe soğuk su eklenir üzerini 4-5 parmak geçmesi gerekir.
  4. Tuz, karabiber ,zerdeçal eklenir mercimekler pişince ocaktan alınır ,blenderdan geçirilir afiyet olsun.
Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt