Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Lokanta Usulü Orman Kebabı
0
35

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
lokanta-usulu-orman-kebabi.jpg

Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 2 adet orta boy havuç
  • 2 adet orta boy patates
  • 2 su bardağı bezelye
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, kekik, pulbiber

Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Eti düdüklü tencerede haşlayın.
  2. Haşlanan eti kevgir yardımı ile sudan çıkarıp ayrı bir tencerede yağda 2 dakika kavurun, ardından yemeklik doğranmış soğanı ilave edip kavurun.
  3. Havuçları da ekleyip 5 dakika kavurun, salçaları ilave edip kavurun.
  4. Patates, bezelye ve baharatları ekleyip eti haşladığımız haşlama suyunu ilave edin pişirin.
  5. Suyu az gelirse sıcak su ilave edebilirsiniz.
  6. Patates ve havuçlar yumuşayınca ocaktan alın. Afiyet şifa olsun.
Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,722Mesajlar
29,796Kullanıcılar
batu1313Son üye
Üst Alt