Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Lokanta Usulü Orman Kebabı
0
80

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Lokanta Tarzı Orman Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 su bardağı bezelye
  • Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3 ya da 4 bardak sıcak su
  • Acı biber

Lokanta Yordamı Orman Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağı ısıttıktan sonra 500 g kuşbaşını koyuyoruz ve hafif hafif kavuruyoruz.
  2. Kuşbaşı kavrulduktan sonra üzerine doğradığınız soğanları ve acı biberi de koyuyoruz kavruluyor.
  3. Havuçlar ince uzun uzun, patatesler kare halinde doğranıyor. Ve kavruluyor bir az daha sonra bezelye, salça da ek ediyoruz. Ve karıştırıyoruz.
  4. Daha sonra üzerine sıcak su ve baharatları ekleyip pişmesini bekliyoruz.
  5. Her kese şimdiden afiyet bal şeker olmasını dilerim.
Yorum ve takip etmeyi lütfen unutmayalım. Hem hoş tatlar deneyelim hem de bir birimizin sayfasını takip ederek dayanak olalım. ????????

Lokanta Adabı Orman Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı doğranmış et1 adet soğan yada 10-15 adet arpacık soğan1 adet kırmızı biber1 su bardağı bezelye1 adet havuç2-3 adet patates1 yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvı yağ3-4 su bardağı sıcak su1 çay kaşığı kekik,pulbiberTuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı et1 adet büyük boy soğan2 adet orta boy havuç2 adet orta boy patates2 su bardağı bezelye1 tatlı kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası2-3 yemek kaşığı zeytinyağıTuz, kekik, pulbiber Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Lokanta Tarzı Tas Kebabı Tanımı İçin Materyaller 500 gram kuşbaşı et1 adet soğan (Küp küp doğranmış)2 adet domates (Rendelenmiş)3 adet sivri biber3 adet patates (Küp küp doğranmış)1 yemek kaşığı salça2 diş sarımsak2.5 su bardağı sıcak suKarabiberKırmızı toz biberTuzSıvı yağ Patatesleri kızartmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Lokanta Yöntemi Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 300 gram dana kuşbaşı2 su bardağı yazdan domates2 sarımsak2 kırmızı biber1 yeşil biber1 soğan1,5 su bardağı suYarım yemek kaşığı salçaKarabiberToz kırmızı biberSıvı yağTuz Kızartmak için; 2 patatesSıvı yağ Lokanta Yordamı Tas Kebabı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Orman Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı dana eti2 su bardağı su1 adet kuru soğan2 adet havuç3 adet patates1 küçük uzunluk kavanoz domates suyu5 yemek kaşığı tereyağ1 su bardağı bezelye1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik2,5 su bardağı et suyu Orman Kebabı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,481Konular
981,454Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt