Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokanta Usulü Tas Kebabı

Lokanta Usulü Tas Kebabı
0
44

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
lokanta-usulu-tas-kebabi.jpg

Lokanta Tarzı Tas Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 1 adet soğan (Küp küp doğranmış)
  • 2 adet domates (Rendelenmiş)
  • 3 adet sivri biber
  • 3 adet patates (Küp küp doğranmış)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 diş sarımsak
  • 2.5 su bardağı sıcak su
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Patatesleri kızartmak için
  • Sıvıyağ

Lokanta Tarzı Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etlerimizi düdüklü tencereye alıp yarım çay bardağı su ekleyerek yaklaşık 15 dakika pişirelim. Etler suyunu salıp tekrar çekmesi kâfi olacak.
  2. Tencereye kup küp doğranmış soğanı ve biberleri doğrayıp sıvı yağda kavuralım. Rendelenmiş sarımsak ve domatesleri de ekleyip yeterlice kavurun.
  3. Salçasını ve baharatlarını ekleyip sıcak su ek edin. 10 dakika kadar pişirdikten sonra kaynayan salçalı suyun içine pişen etleri ekleyip pişirmeye devam edelim.
  4. Patateslerimizi küp küp doğrayıp tavada az yağda kızartalım. Pişen etimize kızaran patatesleri ek edip 5 dakika daha pişirip ocaktan alalım. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.
Lokanta Yordamı Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt