![lokanta-usulu-tavuk-haslama.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/02/22/lokanta-usulu-tavuk-haslama.jpg)
Lokanta Yöntemi Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet tavuk baget
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- Tuz, karabiber
Lokanta Yordamı Tavuk Haşlama Tanımı Yapılışı
- Öncelikle yağladığımız tenceremizde bagetlerimizi gerili önlü mühürlüyoruz ve kenara alıyoruz.
- Birebir tencereye soğanlarımızı koyup kavuruyoruz.
- Gerisinden sarımsak patates ve havucumuzu koyuyoruz bi cins döndürüyoruz tenceremizde.
- Sonra üstüne tavuklarımızı koyuyoruz.
- Tuz karabiberi döküp tavukların üzerini geçecek kadar suyumuzu koyuyoruz.
- 30-35 dk sonra yemeğimiz hazır.