Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Tavuk Haşlama

Lokanta Usulü Tavuk Haşlama
0
113

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
lokanta-usulu-tavuk-haslama.jpg

Lokanta Yöntemi Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet tavuk baget
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • Tuz, karabiber

Lokanta Yordamı Tavuk Haşlama Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle yağladığımız tenceremizde bagetlerimizi gerili önlü mühürlüyoruz ve kenara alıyoruz.
  2. Birebir tencereye soğanlarımızı koyup kavuruyoruz.
  3. Gerisinden sarımsak patates ve havucumuzu koyuyoruz bi cins döndürüyoruz tenceremizde.
  4. Sonra üstüne tavuklarımızı koyuyoruz.
  5. Tuz karabiberi döküp tavukların üzerini geçecek kadar suyumuzu koyuyoruz.
  6. 30-35 dk sonra yemeğimiz hazır.
Şifa olsun :).
 
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt