Lokum Üzere Baharatlı Dana Kavurma Tanımı İçin Materyaller
- 500 grm dana et
- 1 adet soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 2 su bardak su
Lokum Üzere Baharatlı Dana Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle etimizi kuş başı doğrayalım.
- Tavamızı kızdırıp etimizi ve kup kup doğradığımız soğanı ek edip altı açık ağzı kapalı halde ortada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirelim.
- Daha sonra suyu ek edelim ve ağzı kapalı altı açık biçimde suyunu çekene kadar bekleyelim.
- Suyunu çeken etimize yağ, tuz ve baharat ek edip orta ateşte pişirelim afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.