Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokum Gibi Et Kavurma

Lokum Gibi Et Kavurma
0
46

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
lokum-gibi-et-kavurma.jpg

Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo kuşbaşı doğranmış et
  • 100 gram et yağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle etleri kuşbaşı olarak küçük modüller halinde doğrayalım.
  2. Et yağını küçük modüller halinde doğrayalım.
  3. Uygun bir tava yada tencereye et yağını ek edelim eriyene kadar kavuralım.
  4. Kavrulan et yağından kalan kesimleri yağdan ayrıştırarak alalım.
  5. Kızgın yağa etleri ek edelim etler suyunu salana kadar süratli ateşte pişirelim.
  6. Sonra altını kısalım kapağı kapatalım.
  7. Kısık ateşte etler yumuşayıp pişene kadar pişirelim.
  8. En son üzerine tuzunu ek edip beş dakika kadar kavuralım. İsteğe nazaran pulbiber karabiber ek edebiliriz. Afiyetle.
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt