Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokum Gibi Tavada Kuşbaşı

Lokum Gibi Tavada Kuşbaşı
0
57

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
lokum-gibi-tavada-kusbasi.jpg

Lokum Üzere Tavada Kuşbaşı Tanımı İçin Gereçler

  • 170 gram kuşbaşı
  • 1 çay bardağının yarısı sıvı yağ
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet büyük kapya biber
  • 1 büyük kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon kırmızı toz biber
  • İsdeğe bağlı karabiber pul biber

Lokum Üzere Tavada Kuşbaşı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuşbaşı etleri tavada orta ara karıştırarak sıvı yağ ile kavuruyoruz.
  2. Kavrulan etlerin üzerine yemeklik doğradığımız soğanları koyup biraz daha kavuralım.
  3. Yeşil biberi ve kapya biberi ortadan ikiye kesip köşeli olarak doğruyoruz.
  4. Hepsini kavrulan soğan ve etin üzerine alıp kısık ateşte kavuruyoruz.
  5. Hepsi kavrulduktan sonra 1 çay bardağı kadar kaynar su koyup bir iki dakika daha kaynatalım.
  6. Biraz kıvam aldıktan sonra servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt