
Lokum Üzere Yumuşacık Tavuk Şiş (Fırında) Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet tavuk göğsü
- Çeri domates
- Yeşil biber
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Kekik
- Pulbiber
Lokum Üzere Yumuşacık Tavuk Şiş (Fırında) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk etleri marinesi için kaba tüm materyalleri koyup karıştıralım. Küp küp doğradığımız etleri bu sosa ek ederek güzelce karıştıralım.
- Tavukların üzerini streçleyerek 3-4 saat kadar buzdolabında bekletelim isteğe bağlı akşamdan hazırlayıp 1 gece de bekletebilirsiniz.
- Çöp şişlere sırasıyla domates, tavuk, biber dizelim. Tepsiye pişirme kağıdını koyup çöp şişleri dizdiğimizi tepsiye diziyoruz.
- Üzerini pişirme kağıdını kapatıp 200 derece fırında 30 dakika pişirip üzerindeki kağıdı alın açık formda üzeri kızarana kadar pişirin.
- Kızaran tavuk şişlerimiz servise hazır ve lokum üzere yumuşak ve bir o kadarda lezzetli deneyeceklere tavsiye ediyorum afiyet olsun????.