![lokum-gibi-yumusak-kavurmasoganli-biberli.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/09/23/lokum-gibi-yumusak-kavurmasoganli-biberli.jpg)
Lokum Gibi Yumuşak Kavurma (Soğanlı Biberli) Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kilo et
- 4 yeşil biber
- 2 soğan
- Yeterince tuz
- Yeterince zeytin yağı
Lokum Gibi Yumuşak Kavurma (Soğanlı Biberli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Etler kuş başı doğranır uygun bir tencereye alınır orta ateşte kavurmaya başlanır.
- Suyu çekince ocağın altı kısılır zeytin yağı ilave edilir.
- 20 dk sonra küp, küp, doğranan soğanlar, biberler eklenir, tuz ilave ediilir karıştirılır.
- Yumuşacık lokum gibi pişince ocaktan alınıp servis yapılır. Afiyet olsun.