Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokum Kıvamında Kavurma

Lokum Kıvamında Kavurma

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana kavurmalık et
  • Kekik
  • Pul biber
  • Tuz

Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kavurmalık eti evvel yüksek ateşte orta ara karıştırarak mühürledim.
  2. Et rengi dönünce kısık ateşe aldım.
  3. Et sulanarak pişerken 15-20 dk  orta ile karıştırdım.
  4. 1,5 saat sonra suyunu çekti birebir vakitte yumuşadı pişti.
  5. Hafifte kendi yağında kavurdum.
  6. En son baharatları ve tuzunu ekledim.
  7. Lokum üzere pişen kavurmamı servise sundum ????️????
Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma) Tanımı İçin Gereçler 1.5 kilo kavurmalık kuşbaşı et100 gram iç yağı varsa mutlak koyun1 çay bardağının yarısı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Evvel etleri kesme şekerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Lokum Kıvamında Et Kavurma (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 2,5 kg az yağlı kısımlardan dana eti3 yemek kaşığı tereyağ(iç yağ sevenler 500gr kullanabilir)2 yemek kaşığı silme tuz Lokum Kıvamında Et Kavurma (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Etlerimizi çok küçük olmayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Saç Kavurma, Düdüklü Kullanmadan Lokum Üzere Yumuşacık Saç Kavurma Tanımı İçin Materyaller 300 gram dana kuşbaşı et (küçük doğranmış)2 adet büyük soğan2 adet yeşil biber (ben buzluktan kullandım)1 adet kapya biber(ben buzluktan kullandım)2 adet domates (ben konserve domatesten 4 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Kavurma (Lokum Kıvamında) Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo az yağlı kırmızı et2-3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağıTuz5-6 diş sarımsakYarım çay bardağından biraz fazla kaynar su Kavurma (Lokum Kıvamında) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Etimizi küp biçiminde doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Az Gereçli Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı İçin Gereçler 1 kg et1 kase kuyrukTuz1 su bardağı su Az Materyalli Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1 kase kuyruk yağımızı kazana alalım ve kavuralım biz kavurdukça yağ eriyecek (küçülen kuyruk yağlarını çıkara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,496Konular
981,638Mesajlar
29,721Kullanıcılar
vitalii55Son üye
Üst Alt