Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokum Kuzu Pirzola

Lokum Kuzu Pirzola
0
41

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
lokum-kuzu-pirzola.jpg

Lokum Kuzu Pirzola Tanımı İçin Gereçler

  • 6 adet kuzu pirzola
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Dolu dolu 1 yemek kaşığı kekik
  • Tuz
Tepsi materyali;
  • 1 adet domates
  • Soğan ,sarımsak

Lokum Kuzu Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirzolayı sıvı yağ ve tuz ,kekik harcın içinde ne kadar bekletirseniz o kadar lezzetlenir.
  2. Ben bir gün evvelden hazırlayıp buzdolabında koruma ettim.
  3. Fırın ısınız birinci 45 dakika için 180° ye ayarlansın bile.
  4. O esnada istediğiniz sebzeyi kullanabilme kaidesiyle hazırlıklara başlayalım.
  5. Etimizi tepsimize alalım ve ben 4-5 diş sarımsak, soğan ve bir domates küçültüp ortalarına yerleştirdim.
  6. Üzerini alu folio ile kapatıp birinci 45 dakikası için verdim fırına.
  7. Akabinde ısıyı 200° alıp bir 15 dakika da üzerinin kızarması için folio yu açıp pişirme tavsiyesindeyim.
Ben servis için bir gün evvelki akşam yemeğimizden artan yemeklerimizi servis ettim. İsteğe bağlı yanına patates de edilebilir yada yalnızca salata/sebze ile.

Afiyetler olsun.

Lokum Kuzu Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt