
Lokum Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket sade toz şanti ( toz şekilde kullanılacak)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket çiğ krema
- Çubuk kraker
- Bonibon
- Damla çikolata
- 3,5 su bardağı hindistan cevizi
Lokum Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Pudra şekeri ve kremayı iyice çırpın.
- Toz krem şanti ve 3 su bardağı hindistan cevizini ekleyip çırpın.
- Hamur toparlanana kadar hindistan cevizi eklemeye devam edin.
- Hamurdan irili ufaklı toplar yapın. Çubuk kraker ile kafa ve gövdeyi tutturun.
- Damla çikolata ile göz, minik bir çubuk kraker parçasından burun yapın.
- İğne ile ağzına bastırarak şekil verin.
- Bonibondan düğmeler yapın.
- Birkaç saat (en az 3) buzdolabında dinlendirin servis yapın afiyet olsun.