Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu (Bebekler İçin)

Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu (Bebekler İçin)
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
lor-peyniri-ve-peynir-alti-suyu-bebekler-icin-5.jpg

Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu (Bebekler İçin) Tanımı İçin Materyaller

• 1 kg süt (hazır kullanmadım)
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu (Bebekler İçin) Tanımı Yapılışı

1. Öncelikle emniyetli bir sütçü den aldığımız sütü evvela kaynatıyoruz .
  2. Ben daha evvelden kaynatılmış süt ile yaptım.
  3. Sütü bir tencereye alıp kaynayana kadar bekliyoruz kaynadıktan sonra içerisine yoğurdumuzu ekleyip kısık ateşte 15 dakika daha kaynamasını sağlıyoruz aralıklı olarak karıştırıyoruz.
  4. Zati yavaş yavaş pelte formuna geldiğini ve sütun büsbütün kesildiğini göreceksiniz.
  5. Sonra ocağı kapatıp soğumasını bekliyoruz.
  6. Soğuduktan sonra bir tülbent yahut pak bezden süzdürüyoruz.
  7. Çıkan suyunu asla atmayın, peynir altı suyu bebeklerimize çok yararlı buz poşetlerine yahut pet bardaklarda dondurarak mamalara katabilirsiniz.
  8. Peynirimizin suyunu güzelce çıkaralım sonra ben bir kavanoza koyup sakladım.
Az ölçüde yapıyorum ki çabuk bitsin ve minişim taze taze yesin. Afiyet olsun ponçik bebeklerimiz.

Similar threads

Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tarifi İçin Malzemeler İstenilen miktarda inek sütü(pastörize kullanmadım)İstenilen miktarda ev yoğurduTuzLimon Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limon hariç tüm malzemeler tencereye koyulur ve orta ateşte kaynamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bebekler İçin Üretimi Pratik Lor Peyniri Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt2 yemek kaşığı sirkeSüzdürmek için tülbent Bebekler İçin İmali Pratik Lor Peyniri Tanımı Yapılışı Öncelikle sütü pişiriyoruz. Süt kaynamaya yakın sirkemizi koyup sütü kestiriyoruz. Süt 15-20dakika kesiliyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Bebek Lor Peyniri Tanımı İçin Materyaller 1 litre yağlı sütYarım çay bardağı limon suyu3 damla sirke1 yaş ve sonrası için tuz (miktar istenilen formda ayarlanabilir). Bebek Lor Peyniri Tanımı Yapılışı Sütü kaynatıyoruz. Limon suyumuzu döküp tıklattıktan sonra altını kapatıp kesilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Bebek Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı süt3 damla limon suyu1 yemek kaşığı yoğurt Bebek Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Sütümüzü tencerede kaynatıp altını kısıyoruz. İçine limon suyu ,yoğurt ekleyip tahta kaşıkla karıştırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Lor Peyniri Üretimi Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı sütBirkaç damla limon suyu1 yemek kaşığı yoğurt Lor Peyniri İmali Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Süt küçük bir tencerede kaynatılır. Kaynayan süte limon damlatılır ve yoğurt eklenir. Bu sayede sütün kesilmesi sağlanır. Suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt