
Lotus Cheesecake Tanımı İçin Gereçler
- 2 paket lotus bisküvi
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 750 gram quark (Labne de olur)
- 1 paket krem peynir (250 gram)
- 1 paket krema
- 1 su bardağı şeker
- 3 adet yumurta
- 1 vanilya
- 1,5 yemek kaşığı nişasta
- 1,5 yemek kaşığı un
- 400 gram lotus krema ( Azaltabilirsiniz )
Lotus Cheesecake Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Bisküvileri rondodan geçiriyoruz, tereyağını eritip üzerine döküyoruz karıştırıyoruz. Kalıbımıza döküp düzeltiyoruz.
- Kreması için gereçleri bir kaba alıyoruz, mikserle ya da çırpma teliyle karıştırıyoruz.
- Kalıbımıza döküyoruz, aluminyum folyo ile kalıbın etrafını sarıyoruz, fırının altına borcamda su koyuyoruz, üzerinin yanmaması için.
- 170 derece fırında 55 dakika pişiriyoruz. Piştikten sonra 1 saate yakın fırın kapağı açık halde içinde bırakıyoruz.
- Soğuduktan sonra lotus kremayı benmari yordamı eritiyoruz pastamızın üzerine döküyoruz, dolapta 2-3 saat dinlendiriyoruz ( Bir gece evvelce daha hoş olur)
- Soğuduktan sonra üzerini istediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz, afiyet olsun
????????.