Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lotus Sarma

Lotus Sarma
0
29

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
lotus-sarma.jpg

Lotus Sarma Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 125 gram tereyağ
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilin
Ayrıyeten;
  • 125 gram lotus bisküvi
  • 5 yemek kaşığı lotus biscoff krema
  • 2 adet muz

Lotus Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bisküvileri rondodan geçirin. Ben 25 x 35 cm lik alüminyum tepsiye döktüm. Üzerine bardak ile uygunca bastırın. Daha sonra muhallebi için tencereye tereyağı alıp eritin.
  2. Üzerine unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Sütü yavaş yavaş ekleyip tel çırpıcı ile karıştırın. Tozşeker ve vanilini de ekleyip kaynanana kadar pişirin. Sıcak muhallebiyi bisküvi üzerine dökün.
  3. Soğuyana kadar dışarda bekletin daha sonra buzdolabında 1 saat bekletin.
  4. Lotus sürülebilir biscoff kremasını kavanozla birlikte sıcak su dolu bir kaseye oturtup erimesini bekleyin.
  5. Eriyen kremayı buzdolabında soğuyan muhallebinin üzerine döküp spatula ile yayın. İstediğiniz boyutta kesip muz koyun.
  6. Spatula yardımıyla sarın. Yarım saat daha buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ☺️.
Lotus Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt