Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lotuslu Bardak Tatlısı

Lotuslu Bardak Tatlısı
0
30

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
lotuslu-bardak-tatlisi.jpg

Lotuslu Bardak Tatlısı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağından bir parmak eksik un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Süslemesi için;
  • Lotus bisküvi
  • Lotus biscof krema
  • Beyaz çikolata

Lotuslu Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle muhallebi için vanilya ve tereyağ hariç tüm malzemeyi tencereye alıp karıştırın.
  2. Altını yakıp kaynayıncaya kadar tel çırpıcı ile karıştırarak pişirin.
  3. Kaynayınca altını kapatıp vanilyayı ve tereyağını da ekleyin ve mikserle 5 dakika kadar çırpın.
  4. İstediğiniz bardakların içine biraz su koyup çalkalayın ve suyu dökün.
  5. Üzerine muhallebiden dökün.
  6. Buzdolabına koyup en az 3 saat bekletin.
  7. Kıvam alan muhallebiyi kalıptan çıkarıp kenarlarını rondodan geçirilmiş lotus bisküviye bulayın.
  8. Lotus biscoff krema kavanozunu sıcak su dolu bir kaba alıp erimesini sağlayın.
  9. Tatlının üst kısmına dökün.
  10. Eritilmiş beyaz çikolata ile süsleyip servis edebilirsiniz.
Lotuslu Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,363Mesajlar
30,219Kullanıcılar
HeralexSon üye
Üst Alt