Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lotuslu , Lotussuz Magnolya

Lotuslu , Lotussuz Magnolya
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
lotuslu-lotussuz-magnolya.jpg

Lotuslu , Lotussuz Magnolya Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket burçak bisküvi
  • 1 küçük paket lotus bisküvi
  • 3-4 kalık migros patıswıss
  • 1,5 kg süt
  • 3 kaşık un
  • 3 kaşık nişasta
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 kutu krema
  • 1 kaşık tereyağı

Lotuslu , Lotussuz Magnolya Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Süt, şeker, un, nişasta tencereye alınır iyice karıştırıp altı açılır, muhallebi pişince vanilya konur.
  2. Ilıması beklenen muhallebi dururken, burçaklar rondoda çekilir bardakların tabanına eşit dağıtılır.
  3. Patıswıss benmari eritilir bir iki kaşık süt kreması eklenir, kalan kremanın tamamı muhallebiye katılıp, tereyağ ekleyip blendırdan çekilir.
  4. Her bardağa bir kaç kaşık muhallebi konur o muhallebilerle bardakları dolaba koyun soğurken erittiğimiz patıswıss kalan muhallebiye katılır tekrar blendırdan çekilir, kahve rengi bir görüntü alır muhallebi.
  5. Dolaptan aldığımız bardakların üstüne patıswıss eklediğimiz muhallebi eşit dağıtılır, sunum yaparken birer tane küçük lotus ile süsleyin.
  6. Tamamen lotus kullanmış gibi oluyor, hiç çaktırmayın kimse tadını ayırt edemiyor, patıswıss lotus muadili bir bisküvi kreması olduğu için lezzeti harika, afiyet olsun.
Lotuslu , Lotussuz Magnolya Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt