Lotuslu , Lotussuz Magnolya Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket burçak bisküvi
- 1 küçük paket lotus bisküvi
- 3-4 kalık migros patıswıss
- 1,5 kg süt
- 3 kaşık un
- 3 kaşık nişasta
- 2 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 kutu krema
- 1 kaşık tereyağı
Lotuslu , Lotussuz Magnolya Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt, şeker, un, nişasta tencereye alınır iyice karıştırıp altı açılır, muhallebi pişince vanilya konur.
- Ilıması beklenen muhallebi dururken, burçaklar rondoda çekilir bardakların tabanına eşit dağıtılır.
- Patıswıss benmari eritilir bir iki kaşık süt kreması eklenir, kalan kremanın tamamı muhallebiye katılıp, tereyağ ekleyip blendırdan çekilir.
- Her bardağa bir kaç kaşık muhallebi konur o muhallebilerle bardakları dolaba koyun soğurken erittiğimiz patıswıss kalan muhallebiye katılır tekrar blendırdan çekilir, kahve rengi bir görüntü alır muhallebi.
- Dolaptan aldığımız bardakların üstüne patıswıss eklediğimiz muhallebi eşit dağıtılır, sunum yaparken birer tane küçük lotus ile süsleyin.
- Tamamen lotus kullanmış gibi oluyor, hiç çaktırmayın kimse tadını ayırt edemiyor, patıswıss lotus muadili bir bisküvi kreması olduğu için lezzeti harika, afiyet olsun.