Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen destek edin , ölüyorum.

Lütfen destek edin , ölüyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba Geçirdiğim olayı tamamen anlatacağım Lütfen konuya baskın olan arkadaşlar bana bir zihin versin

Hayatımda esrar , kokain gibi maddeler kullanmadım Pek bir çevrem de yok diye biliyordum Geçen akşam eve geçerken bir arkadaşla üçgenin taban olmayan kenarı üstü muhabbet ettim Dost sigara yaktı , bende rica ettim bir tane Uyarı et bu çarpar dedi , tütün 'sarma' sigara olduğu için o kadar diyor sandım birşey olmaz cevabını verdim Ilk iki dumandan sonradan adi sigara olmadığını anladım fakat meslek işten geçmişti Kafam gidip gelmeye ve us yeteneğimi kaybetmeye başladım Sorabildiğim tek şey bonzai yok dimi , öldürmesin beni ben daha önce içmedim sorusuydu

Kendime az geldiğimde bir arabada arka koltukta hastaheneye gidiyordum Kendimi iyice kaybetmişim ki o acı her tarafta başladı Öldüğümü düşündüm İmansız gittiğimi düşündüm Çünkü yaşadıklarım rüya olamazdı Ruhum çıkıyor ve ölüm böyle birşey sonum geldi diyerek gözlerimin önünden film şeridi gibi geçen hayatımı izliyordum O ara neler yaşadığımı yazsam gördüğümü yazsam da abes kelimeler kifayetsiz

O gece hastahenede sabahladım Testler vs normalmiş Lakin sorun şu Aradan 3 gün geçti ben hala kendimde değilim Başım aralıksız dönüyor aralıksız uyku hali halsizlik Ve işin kötüsü hala öldüğümü düşünüyorum Şahane bir huzursuzluk var İşe gitmiyorum o derece

Lütfen bana destek edin

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt