Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen takviye edin :(

lütfen takviye edin :(
0
199

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bnm bi derdim war hemen bnm yakın bi arkadaşım bana öneri etti fakat bu kişi bnm çok yakın dostumun ilk ve özel aşkı bunlar 2 yıl önce çıkmışlardı sizce napmalıyım çünkü bende onu seviyorum

Similar threads

arkadaşlar bnm derdim bilmiyorum dert denirmi ama ben 1,5senedir bi ilişkim var gayette hoş gidiyo allaha şükür fakat sorun şuki kız arkadaşım bakire deil ve evlenmeyi ikimizde fazla istiyoruzBenim diyeceğim böle bi koşul ileride bezginlik yaratırmı sizce yada başkasıkıntı olabilirmi lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar ben 3 gün önce sevgilimden ayrıldım nedeni ise bunu eski sevgilisi benden önceki bunu okulunda bana dedi değil işde boyna yüzyüzeyiz gözgöze gelince eski anılarım canlanıo yapamıorum acı çekiorum sana yaşatıığım herşey için özür dilerim keşke en başında sana hayır diebilseydim lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
arkadaşlar şöle bi özet geçiyim hemen bnm dersaneden sevddim bi kız wardı acaip seviodum hemde öle bi lahza olduki buna çıkma arzetmek zorunda kaldım ve emrindeki daha erkendi bide kızın eski çıktığıyla iligli bazı sorunları wardı bana aynn şu cevabı verdi xxx senle alakası yok fakat ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
iyi günler arkadaşlar okulda ast sınıfta bir kız var ve sürekli bana bakıyor bir keresinde baya bi yakın mesafeden gözle baya baktı fln bende ne var anlamında başımı salladım gülerek gitti bugünde arkadan bana omuz attı özür dilerim dedi sonra arkasına döndü gülücük attı fln yemekhanede önümdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yaşadığım şeyi bazılarınız yadırgayabilir fakat ben alışkınım ve yalnızca şunu bilin yaşamayan anlayamazzben lise öğrencisiymson 8 aydır ingilizce öğretmenime aşığımlakin bu öle beğeni hayranlık fln değil ciddi önemli aşık oldumonun dersinin gelmesini heyecanla bekler oldum,yazılılardan en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt