Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bnm bi derdim war hemen bnm yakın bi arkadaşım bana öneri etti fakat bu kişi bnm çok yakın dostumun ilk ve özel aşkı bunlar 2 yıl önce çıkmışlardı sizce napmalıyım çünkü bende onu seviyorum
arkadaşlar bnm derdim bilmiyorum dert denirmi ama ben 1,5senedir bi ilişkim var gayette hoş gidiyo allaha şükür fakat sorun şuki kız arkadaşım bakire deil ve evlenmeyi ikimizde fazla istiyoruzBenim diyeceğim böle bi koşul ileride bezginlik yaratırmı sizce yada başkasıkıntı olabilirmi lütfen...
arkadaşlar ben 3 gün önce sevgilimden ayrıldım nedeni ise bunu eski sevgilisi benden önceki bunu okulunda bana dedi değil işde boyna yüzyüzeyiz gözgöze gelince eski anılarım canlanıo yapamıorum acı çekiorum sana yaşatıığım herşey için özür dilerim keşke en başında sana hayır diebilseydim lakin...
arkadaşlar şöle bi özet geçiyim
hemen bnm dersaneden sevddim bi kız wardı acaip seviodum hemde öle bi lahza olduki buna çıkma arzetmek zorunda kaldım ve emrindeki daha erkendi bide kızın eski çıktığıyla iligli bazı sorunları wardı bana aynn şu cevabı verdi xxx senle alakası yok fakat ben...
iyi günler arkadaşlar okulda ast sınıfta bir kız var ve sürekli bana bakıyor bir keresinde baya bi yakın mesafeden gözle baya baktı fln bende ne var anlamında başımı salladım gülerek gitti bugünde arkadan bana omuz attı özür dilerim dedi sonra arkasına döndü gülücük attı fln yemekhanede önümdeki...
Yaşadığım şeyi bazılarınız yadırgayabilir fakat ben alışkınım ve yalnızca şunu bilin yaşamayan anlayamazzben lise öğrencisiymson 8 aydır ingilizce öğretmenime aşığımlakin bu öle beğeni hayranlık fln değil ciddi önemli aşık oldumonun dersinin gelmesini heyecanla bekler oldum,yazılılardan en...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.