Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen Yardım edin ! ( Pc Kasıyor )

Lütfen Yardım edin ! ( Pc Kasıyor )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim pc süper çalışıyordu ama ne olduysa bi gün açtım ve pc kasmaya başladı her hangi bir yere tıklıyorum 5 saniye falan gecikerek açılıyor mesela bilgisayarıma tıklıyorum 5 saniye geç açılıyor dağa sonra tıklıyorum gecikme olmuyor lütfen yardım edin format atmıyım pcye

Similar threads

merhaba elimde üzerinde windows kurulu ve bugüne kadar ya fark etmedim yada yeni ortaya çıkdı bir sorun var pc normal bir şekilde açılıyor sonra belirli bir zamandan sonra bu 5 dk 10 dk bazen fark etmiyorum neyse windows normal acıldıgında anlasılmıyo dosyalara giriyosun falan tmm ama bazen masa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar benim pc im bozuldu tamire verdim tamirde format atmışlar xp idi windows 7 yapmışlar sonra eve geldim açtım internete girmiyodu ama d de bi iki oyun vardı onları oynadım rahat akıcı oynanıyodu internete girmiyo diye yine verdim sonra yaptılar eve geldim ve facia dosyalar yavaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhabalar Umarım derdime bir çare bulabilirsiniz Öncelikle Acer Aspire 5100 Serisi birnotebook aldım ve 2ci yılıma girdim 1 kere anakart yanması yaşadım ve de teknik servise gitti geldi makinam herhangi bir değişiklik olmadı ama son 23 aydır acayip bir kasma oluyor her konuda pc geç açılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
evet arkadaslar pc yi normal acarken mavi ekran gelip reset atıyor , güvenli kipte açmaya kalktıgımdada aynı şey , ve format atmayıda denedim son çare olarak f8 ekranı gelmeden önce yine mavi ekran ne yapacagımı şaşırdım mavi ekranda aynen şöyle bir hata var Irql Not Less Equal Stop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar mesela başka bir bilgisayarda kurulu olarak duran oyunu zip dosyası yapıp kendi bilgisayarıma atıp kurabilirmiyim?Yani setup dosyaları ve diğer dosyalar çalışır mı?Lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt