Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen Yardım Edin

Lütfen Yardım Edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Benim A4 Tech X7 Mouse'm var Çift Sağ Tıklama özelliği varmış nasıl yapacagımı söyleyecek varmı ?? Lütfen Mouse nin resmi aşağıdadır
http:img525**************img525752331011869

Similar threads

Öncelikle Hayırlı Cumalar Arkadaşlar Benim Sorunum gecenlerde aldıgım a4 tech x7 xL760h mousenin Lazer ışığı yanmıyor Ama Mouse çalışıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merhaba Benim A4Tech, SWOP35 modelinde bir optik mouse'm var 23 gün önce oyun oynarken mouse bir anda bozuldu Daha doğrusu bir çalışıp bir çalışmamaya başladı Altındaki ışığı bir yanıp bir sönüyordu Yani açılıp kapanıyordu gibi birşey Neyse hadi öyle idare ediyodum Bugün de yine aynı soruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ben bu ps2 (mouse) u usb yola çevirerek laptop a takmak istedim ilk önce gittim usb mouse alacaktım ama acaip pahalı mübarek optik mouse alıyorum sonra evde bi tane dönüşrücü vardı onu benim leptopa deniym dedim dönüştürücünün birini atele A4 tech (3 melyonluk kullan at)mouse a taktım diğerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
evet arkadaslar pc yi normal acarken mavi ekran gelip reset atıyor , güvenli kipte açmaya kalktıgımdada aynı şey , ve format atmayıda denedim son çare olarak f8 ekranı gelmeden önce yine mavi ekran ne yapacagımı şaşırdım mavi ekranda aynen şöyle bir hata var Irql Not Less Equal Stop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bu konu hakkında araştırma yaptım forumda ama problemimi çözebilecek bir öneri ile karşılaşamadım Benim bir sorunum var yaklaşık 3 gün önce bir a4 tech x7 serisinden f3 model fare aldım ve gayet güzel bir şekilde makro yazıp çalıştırabiliyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,498Konular
982,059Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt