Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı

Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı Merhaba ben 4 yıldır qlairista kullanıyorum ve hiç unuttuğum hap olmadı kullanırken Geçtiğimiz ay adetime 4 gün varken ilişkim oldu O ay beklediğim gün adet oldum Adetimden daha sonra hiç ilişki yaşadım ama bu ay Adetimin miktarı fazla azdı ve sadece 2 gün sürdü defalarca lekelenme şeklindeydi bende tedirgin olup ikişer gün arayla 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı Gebelik riskim yok bu durumda yok mi? Ayrıca kullandığım Doğum denetim hapindan kaynaklanabilir mi bu şart?  

Similar threads

Arkadaşlar Sizce hamile olma ihtimalim nedir? Arkadaşlar adetime 3 gün var ve kasıklarımda ani batmalar oluyorAma fazla ivedi kayboluyor 10 gün kadar öncede adet sancısı gibi kasıklarımda sancı vardı son günlerdede fazla yorgunum ve uykum vardeneme yapmaya bile korkuyorumSizce nezaman test...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
mantar yüzünden hamile kalamiyorum :( merhabalar arkadaşlar ben 4 aydır evliyim ve birincil günden itibaren bebek istediğimiz için hiç korunmadık lakin bende mantar varmışbu yüzden hamile kalamıyormuşum bi çok ilaç kullandim lakin geçmedi bu ay doktorumu değiştirdim ve bana yeni ilaçlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Üstümde eşofman vardı Sürtme ile ilişki yaşadım gebe olma ihtimalim varmı Merhabalar bir sorum olcaktı sevgilimle 4 gün önce sürtme ile ilişki yaşadık onun üstünde eşofman baksır bende ise tayt vr çamaşır vardı onda eksik bişi zevk suyu eşofmanına bulaşmş ondan bana geçmiş fakat çamaşırımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
hamile miyim ? merhaba ben 22 mart adet oldum lakin bu ay adet olmadım16 sında adetim gelmesi gerekiyor 19 gün geçti 78 gün arayla 2 sefer gebelik kan testi yaptırdım, 2 sefer evde idrar testi yaptım netice negatif çıktı,adetimde bağdaşmazlık hiç olmadı şimdiye değin lakin gebelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Hamile olma riskim varmı? Merhaba 10 gün önce yumurtlama ddoneminde eşimle korunmasiz iliski yaşadım 14 saat sonradan ella aldım bugün tam 10 gün oldu adetimë 4 gun var hamile kalma riskim varmıdır? Gebelik testinde çıkarım şu Ecz Olanlarda lütfen destek hanimlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt