Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

.m3u M3U - Playlist File (.m3u) Nasıl hazırlanır?

.m3u M3U - Playlist File (.m3u) Nasıl hazırlanır?
20
2K

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Öncelikle Arkadaşa tüm paylaşımları için Teşekkür ederim.
Forumda olan bir çok üye dostlamız .m3u M3U - Playlist File (.m3u) Nasıl hazırlama konusunda bilgisi olmayabilir ..!
Extream kodu m3u yapma işi nasıl yapılır basit formülü:
*******************************************************************************************************
http://BURAYA SERVER'I YAZ/get.php?username=BURAYA KULLANICI ADINI YAZ&password=BURAYA ŞİFREYİ YAZ&type=m3u
*******************************************************************************************************

Yani işin aslı Yukarıda formumuzun ustası ne yapmş?

Aytekin2022
636Ahqey1Q
----------------------------------------

mikailcavus
cC3S5F6nPq
-----------------------------------------------------
1:server ismi (Sever Name )
2:Kullanıcı Adı --- user name)
3: Şifre -- Pasword
Bunları dikkatli bir şekilde ''copy ,paste '' kopyala yapıştır ile Extream kodu m3u yapma işi bitmiş olmakta
Bu satırı her hangi bir web tarayıcısına yapıştırıp Bilgisayarınıza (pc) ye indirebilirsiniz.
Formumuzun ustası ''Akadaşın'' verdigi server, kullanıcı adı ,şifersi bilgi doğrultusunda

Forumda emeği geçen ustalara ve tüm üyelere iyi forumlar dilerim .....Sevgiler

Son düzenleme:

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Ustam teşekkürler.Peki internetten indirdiğimiz mp4 videoları m3u haline getirebilir miyiz.Eğer olursa çok memnum olurum
Evet getirebilirsin.Şimdi şöyle bir örnek vereyim.indirdigin mp4 formatlı bir filmi paylaşmak istersen Öncelikle bir ''servere'' yani (bir barındırma alanına) sahip olman gerekli mp4 dosyasını barındırma alanına attıktan sonra kii yaptıgın m3u dosya adresi bunu kapsar ulaşılabilsin yani link oluşturman gerekli yaptıgın dosyayı indirenler orayı ziyaret edecek işin mantıgı bu.Umarım anlatabildim sevgiler

Atakanpower

FD Üye
Etkileşim
77
F-D Coin
390
Ustam teşekkür ederim.Ama server konusu beni aşar.Ben daha basit bir yolu var mıdır diye merak ediyorum.Bir ara python ile yapışdığını duymuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Atakan power python ilede yapsan başka başka programla ile yapsan işin mantığı bu

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
Evet getirebilirsin.Şimdi şöyle bir örnek vereyim.indirdigin mp4 formatlı bir filmi paylaşmak istersen Öncelikle bir ''servere'' yani (bir barındırma alanına) sahip olman gerekli mp4 dosyasını barındırma alanına attıktan sonra kii yaptıgın m3u dosya adresi bunu kapsar ulaşılabilsin yani link oluşturman gerekli yaptıgın dosyayı indirenler orayı ziyaret edecek işin mantıgı bu.Umarım anlatabildim sevgiler
Peki kendi oluşturduğumuz kodlarını yazdigimiz m3u dosyasını url herkese açık yani m3u url şeklinde kopyalayıp yapıştırabileceğimiz haline nasıl getiririz

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Merhaba yazdıklarından hiç bir şey anlamadım ..!Kanalların kodlarını yazmak ne demek ? 2. konu m3u doyasını zaten açıkladım linkte var zaten ''url''ye dönüşecek .Sen port taramasından bahsediyorsan o iş farklı.Kanalların kodu ne demek anlamadım kardeş.Burada yetkili arkadaş okursa anlamadığım konuda sana yardımcı olacaktır.
Yazılımdan anlıyorsan buralara bak
https://forumdas.com.tr/konular/forumdaslara-ozel-phyton-ile-ip-tv-kirma.1971912/

Kolay gelsin Sevgiler

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
Merhaba yazdıklarından hiç bir şey anlamadım ..!Kanalların kodlarını yazmak ne demek ? 2. konu m3u doyasını zaten açıkladım linkte var zaten ''url''ye dönüşecek .Sen port taramasından bahsediyorsan o iş farklı.Kanalların kodu ne demek anlamadım kardeş.Burada yetkili arkadaş okursa anlamadığım konuda sana yardımcı olacaktır.
Yazılımdan anlıyorsan buralara bak
https://forumdas.com.tr/konular/forumdaslara-ozel-phyton-ile-ip-tv-kirma.1971912/

Kolay gelsin Sevgilero kada
O kadar bilgim yok demek istediğim bunun gibi bir kaç free iptv listeleri var m3u düzenleme uygulamalarında bahsettiğim free linklerin kanallarını hepsi birlikte bir dosya oluşturuyorum . Fakat url şekliyle kopyala yapıştır yapamıyorum urlsini çıkaramıyorum . dosya şeklinde yükleyip kullanılan dosyanın urlsimi nasıl alırım umarım anladın :)

Son düzenleme:

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
O kadar bilgim yok demek istediğim bunun gibi bir kaç free iptv listeleri var m3u düzenleme uygulamalarında bahsettiğim free linklerin kanallarını hepsi birlikte bir dosya oluşturuyorum . Fakat url şekliyle kopyala yapıştır yapamıyorum urlsini çıkaramıyorum çünkü dosya şeklinde yükleyip kullanılan dosyayı url şekline nasıl alırım umarım anladın :)

Son düzenleme:

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
iyi çalışmalar
Hazırlanan m3u dosyası var ben panel kırma yapmıyorum uydu da ücretsiz kanalların internet yayınlarını bir araya getirip metin tabanlı dosya oluşturuyorum yalnız oluşturduğum dosyanın yukarıda paylaştığım url şekline dönüştürmiyorum nasıl yaparım onu soruyorum iyi günler

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Ok demek istediğin bumu ? m3u Uyumlu Kanal Listesi Oluşturma IPTV İçin Kanal Listesi Hazırlama:
Bu adrese bak:

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
Bu video
Ok demek isitdiğin bumu ? m3u Uyumlu Kanal Listesi Oluşturma IPTV İçin Kanal Listesi Hazırlama:
Bu adrese bak:
Videoyu daha önce izledim şimdide izledim adam url oluşturmuyor farkettiysen dosya olarak çıkarıyor bunları yaptım dosya olarak playerlarda yükleyip kullanabiliyorum fakat url sini girip kullanmak için ne yapmak gerek

Serdar1980

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
66
sen galiba M3U Editör Programi ariyorsun?
senin verdigin Link yükledim Programa

IPTV M3U Editor
Türkce Dil mevcüt

Tabiki bu Örnek bunu hertürlü yönetebilirsin ya Editor,Pyhton, daha baska IPTV Editor mutlaka vardir.

umarim aradigin programdir

M3UEDITOR.JPG

Memetttttt

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
136
sen galiba M3U Editör Programi ariyorsun?
senin verdigin Link yükledim Programa

IPTV M3U Editor
Türkce Dil mevcüt

Tabiki bu Örnek bunu hertürlü yönetebilirsin ya Editor,Pyhton, daha baska IPTV Editor mutlaka vardir.

umarim aradigin programdir

Ekli dosyayı görüntüle 3922
programı kuramadım

Serdar1980

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
66
programı kuramadım
vallahi sen bu programi eher kuramadigsan veya bu Konu üzerine hic bi bilgi toplamadigsan ozaman sen bu Konuyu atla Kardesim.

iyi aksamlar

Beyceli

FD Üye
Etkileşim
7
F-D Coin
89
Öncelikle Arkadaşa tüm paylaşımları için Teşekkür ederim.
Forumda olan bir çok üye dostlamız .m3u M3U - Playlist File (.m3u) Nasıl hazırlama konusunda bilgisi olmayabilir ..!
Extream kodu m3u yapma işi nasıl yapılır basit formülü:
http://BURAYA SERVER'I YAZ/get.php?username=BURAYA KULLANICI ADINI YAZ&password=BURAYA ŞİFREYİ YAZ&type=m3u

Yani işin aslı Yukarıda formumuzun ustası ne yapmş?

Aytekin2022
636Ahqey1Q
----------------------------------------

mikailcavus
cC3S5F6nPq
-----------------------------------------------------
1:server ismi (Sever Name )
2:Kullanıcı Adı --- user name)
3: Şifre -- Pasword
Bunları dikkatli bir şekilde ''copy ,paste '' kopyala yapıştır ile Extream kodu m3u yapma işi bitmiş olmakta
Bu satırı her hangi bir web tarayıcısına yapıştırıp Bilgisayarınıza (pc) ye indirebilirsiniz.
Formumuzun ustası ''Akadaşın'' verdigi server, kullanıcı adı ,şifersi bilgi doğrultusunda

Forumda emeği geçen ustalara ve tüm üyelere iyi forumlar dilerim .....Sevgiler
tesekkürler emeginize saglik

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,831
F-D Coin
1,390
Selam ..... hımmm ne deyim kiii? ne yazayım ?birisi bir yardım istiyor bir arkadaş üşenmeden birde resim paylaşıypr ..!Öteki arkadaş ne Selam nede bir Teşekkür .Bazı insanları Memnun etmek gerçekten ÇOK ZOR ..!Merak ediyorum acaba bu dünyada bu gibi kaç insan var ?
Boş ver... serdar 1980 PAYLAŞIM İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme: