Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MacOS kablosuz bağlantı sorunu nasıl çözülür?

MacOS kablosuz bağlantı sorunu nasıl çözülür?
0
125

urgot

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
98
MacOS otomatik WiFi bağlanma sorunu
– Öncelikle bilgisayarın sağ üst bölümünde bulunan Kablosuz Bağlantı sekmesine tıklamanız ve listeyi açmanız gerekiyor. Ardından bu listede en alta gelip, “Ağ Tercihlerini Aç…” sekmesine girmelisiniz.

– Açılan pencerenin sağ al köşesindeki “İleri Düzey…” sekmesine tıklayın.

– Karşınıza gelen listede şu ana kadar bağlandığınız tüm kayıtlı Wi-Fi ağlarını göreceksiniz. Şimdi yapmanız gereken tek şey, cihazınızın ilk olarak hangi kablosuz ağa bağlanacağına karar vermek. Böylece sık kullandığınız ağlarda bir daha böyle bir sorun yaşamayacaksınız.

Similar threads

Sık sık kablosuz bağlantı sorunu ya da sınırlı erişim uyarısı aldığım icin bu konuda benim gibi eziyet cekenlerin derdine deva olmak ve sorunu ortadan kaldırmanın caresini anlatmak icin boylesi bir konu hazırladım Bilgisayar ekranının sağ altında wifi sinyalini gosteren simgenin uzerinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
SIK SIK kablosuz temas sorunu ya da sınırlı erişim uyarısı aldığım için bu konuda benim gibi ızdırap çekenlerin derdine derman olmak ve sorunu ortadan kaldırmanın çaresini anlatmak için böylesi bir konu hazırladım Bilgisayar ekranının sağ altında wifi sinyalini belirten simgenin üzerinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bilgisayarda Kablosuz Bağlantı, Sınırlı Erişim Sorununun Çözümü kablosuz temas sorunu, sınırlı erişim sorunu, wifi sorunu Sevgili melekler, sık sık bilgisayarınızda sınırlı erişim uyarısı alıyor ve internete başlanamıyorsanız eliniz ayağınıza dolaşmasın Bilgisayar ekranınızın sağ daha aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kablosuz bağlantı sorunu windows 7 imageskablosuzbaglantisorunuwindows75b033a4c08305png Kablosuz ağ bağlantınızla ilgili yaşadığınız sorunları cozebilmeniz icin once problemin nereden kaynaklandığını bilmeniz gerekir Bu konuda birilerinden yardım almak yerine sorunun kaynağını bulup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kablosuz bağlantı sorunu windows 7 Kablosuz ağ bağlantınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözebilmeniz için önce problemin nereden kaynaklandığını bilmeniz gerekir Bu konuda birilerinden yardım edinmek yerine sorunun kaynağını bulup çözüme en kolay yoldan ulaşmayı öğrenmeniz gerekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,507Konular
982,816Mesajlar
30,624Kullanıcılar
ceasecu01Son üye
Üst Alt