Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Magnolia

Magnolia
0
26

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
magnolia.jpg

Magnolia Tanımı İçin Materyaller


Muhallebi için;
  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 200 ml sıvı krema
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilin
  • 80 gram margarin yahut tereyağı
Ortası için;
  • 1 paket burçak bisküvi yahut petibör bisküvi
  • Çilek
  • Toz antep fıstığı

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Vanilya ve tereyağ dışında tüm gereçleri tencereye alıp ocağa koymadan güzelce çırpalım.
  2. Ocağa koyarak kısık ateşte yavaş yavaş çırpma teli yardımıyla güzelce kıvam alana kadar karıştıralım.
  3. Kıvam alan muhallebiyi ocaktan alalım. Tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştıralım. Soğumaya bırakalım.
  4. Muhallebimiz soğurken, orta ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
  5. Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim.
  6. Soğuyan muhallebiye sıvı krema ekleyelim ve güzelce çırpalım.
  7. Çilekleri ince dilimlere keselim ve kullanacağınız kapların içine görseldeki üzere sırayla dizelim. Alt katmanına bisküvi tozunu dökelim.
  8. Akabinde muhallebiyi bir kepçe yardımıyla dökelim. Muhallebi üstüne bir katman daha bisküvi tozu dökelim biraz da toz antep fıstığı dökelim.
  9. Son kat muhallebiyi de döktükten sonra üstüne toz antep fıstığı dökelim ve çilekle güzelleştirelim. Şimdiden afiyet olsun????
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt