Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 çay bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema yahut toz kremşanti
- 1 fiske tuz
- Cicibebe
- Çilek yahut muz
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Nişasta, un, şeker ve vanilyayı bir tencereye koyup karıştıralım.
- Süt ve yumurta sarısını ek edip ocağın altını açalım kaynayana kadar karıştıralım.
- Muhallebiyi soğumaya bırakalım.
- Bisküvimizi rondodan geçirip kuplara hisse edelim.
- Çileklerimizi dilimleyelim. (tercihe nazaran muz da kullanabilirsiniz. ).
- Soğuyan muhallebimizin içine kremamızı koyup mikser yardımıyla yeterlice çırpalım.
- Muhallebimizi kuplara döküp üzerine rondodan geçirdiğimiz bisküvilerimizi koyalım.
- Üzerini süsleyelim. Magnoliamız servise hazır.