Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 2 paket burçak bisküvi
- Çilek
- Bisküvi
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye krema hariç bütün gereçleri ekleyelim ve daima karıştırarak pişirelim. Göz göz olunca iki dakika daha kaynatıp soğumaya bırakalım
- . Ortada bir karıştıralım ki yüzü kabuk bağlamasın. Bisküvileri robotta çekelim. Çilekleri ince halde dilimleyelim.
- Muhallebi soğuduktan sonra kremayı ekleyelim ve 5 dakika kadar çırpma teli ile çırpalım.
- Kullanacağımız kaselerin alt tabanına iki tatlı kaşığı bisküvi koyalım kenarlarına çilekleri istediğimiz formda dizelim, daha sonra krema ekleyelim.
- Kremanın üzerine tekrar iki tatlı kaşığı bisküvi ekleyelim sonra tekrar krema ekleyelim.
- Üst kısmını bisküvi ve çilekle süsleyip, dolapta bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle tüketelim.