Magnolya Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 1 silme su bardağı un
- 125 gram margarin
- 3yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı toz şeker
- 1 paket şekerli vanilin
- 1 su bardağı çilek
- Yarım paket bisküvi içerik zevkinize bağlı
- Meyve
Magnolya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel tenceremize sıvı yağ ve unu ekleyip bir dakika kadar yağı çekene kadar kavuruyoruz.
- Daha sonra yardım alarak yavaş yavaş sütü ve şekeri ekliyoruz.
- Kıvam alana kadar yaklaşık 10 dakika kaynatıyoruz.
- Puding kıvamı alan tavuk göğsünü ocaktan almadan çabucak margarini ve şekerli vanilini ekleyip süratlice karıştırıyoruz.
- Servis yapacağımız kapların tabanına birer kepçe tavuk göğsü koyup üstüne bisküvi serpip üstüne çilek diziyoruz.
- En üstüne tekrar tavuk göğsü bisküvi yada kuruyemiş halinde süsleyebilirsiniz. İnan’ın harika bir tatlı oluyor ve 15 dakikada ???????????????? Afiyet olsun.