bilgisayarci
FD Üye
Malaga Muzlu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşık kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1.5 su bardağı un
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta
- 6 yemek kaşığı şeker
- Vanilin
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket krem şanti
- 200 gram krema
- 2 paket sade yada bitterli çikolata
- Muz
- 1 su bardak süt
Malaga Muzlu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şeker karıştırılır.Süt, sıvı yağ,vanilin eklenir.
- Sonrasında un,kakao,kabartma tozu elenerek konur.
- Kek piştikten sonra 1 su bardağı süt dökülür.
- Kek 180° derece de 35-40 dk da pişirilir.
- Pastacı kreması için. Bütün gereçler konur.
- Piştikten sonra ocağın altı kapanıp krem şanti konur kıvamı biraz yoğunlaşınca kekin üstüne dökülür
- Sonrasında muzlar konur ganaj içinde çikolata eriyene kadar karıştırılır
- Sonrasında üstüne dökülür.
- Soğuyunca buzdolabına konur ve 3-4 saat beklenir. Ben 1 gün beklettim daha hoş oldu