Malaga Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilin
- 2 paket kabartma tozu
- 3.5 su bardağı un
- 1 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 çay bardağı toz şeker
- 2 su bardağı süt
Malaga Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz.
- Ardından yağ ,süt, kakao ,vanilini ekleyip karıştırıyoruz.
- Daha sonra unu yavaş yavaş dökerek karıştırıyoruz. Ve son olarak kabartma tozunu ekliyoruz.
- Uygun bir borcama alalım ve 180 derecede 25 dk pişirelim.
- Kek pişerken sosunu hazırlamak için malzemelerin tamamını tencereye alıp kaynayıncaya kadar karıştıralım.
- İsteğe bağlı olarak kaynadıktan sonra damla çikolata ekleyebilirsiniz.
- Keki fırından alıp süt ile ıslatalım.
- Ardından küçük boy muzları üzerine dizelim.
- Soğuyan sosumuzu üzerine gezdirelim. Dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.