Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mandalinalı Sığır Eti Tarifi Resimli

Mandalinalı Sığır Eti Tarifi Resimli
0
72

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Resimli Mandalinalı Sığır Eti Tarifi
Mandalinalı Sığır Eti nasıl yapılır

Malzemeler
250 gram yağsız dana eti
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Bir tutam rezene
Bir tutam anason
Bir tutam karabiber
1 corba kaşığı un
1 diş sarmısak
Yarım tutam zencefil
2 adet pırasa (beyaz kısımları)
1 cay bardağı kırmızı şarap
2 su bardağı et suyu
4 corba kaşığı mandalina suyu
1 adet mandalina kabuğu
15 adet kestane
Yarım kg balkabağı

imagesmandalinalisigiretitarifiresimli5ad4285984c80

Yemeğin Tarifi
Teflon tavaya kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri alın Uzerine bir tutam rezeneyi, anasonu, karabiberi ve bir corba kaşığı unu serpin, iyice karıştırın Etleri surekli karıştırarak, pişirin

Ayrı bir tencereye 1 tatlı kaşığı sıvı yağı alın Sarımsağı, zencefili ve kucuk doğranmış pırasaları ekleyin Birkac dakika pişirdikten sonra etleri, şarabı, et suyunu, mandalina suyunu ve ince şeritler şeklinde kesilmiş mandalina kabuğunu ilave edin Tencerenin kapağım kapatın Ağır ateşte yaklaşık bir bucuk saat pişirin

Kestanelerin dış ve ic kabuklarını soyun Balkabağını da kabuğunu soyduktan sonra cekirdekli kısımlarım temizleyin Balkabağını 4 cm boyunda 2 cm eninde ve 5 mm kalınlığında parcalar şeklinde kesin Kestaneleri ve balkabağını etli karışıma ekleyin Yumuşayana dek pişirin Sıcak servis yapın
 
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt